Odos stangrinimas namų sąlygomis: 9 patarimai kaip sustangrinti odą be jokių operacijų

odos stangrinimas namų sąlygomis

Stangri ir elastinga oda asocijuojasi su jaunyste ir dailiomis figūros formomis. Tačiau, kartais tenka susidurti su įvairiomis gyvenimo permainomis, kurios kardinaliai pakeičia mūsų odos būklę. Tai nėštumas, per skubus svorio numetimas, ar naturalūs senėjimo procesai. Geriausia žinia, jog yra daugybę būdų, kurie padeda sumažinti šių procesų pasekmes, ar net visam laikui jų atsikratyti. Dėl to paskubėkime išsiaiškinti, kaip vyksta odos stangrinimas be jokių operacijų.

  1. Jei liejate prakaitą sporto salėje ar pasiryžote laikytis dietos, turėkite omenyje, jog svarbiausia ne kiekybė, o kokybė. Ši taisyklė galioja tiek sporte, tiek mityboje. Greitai prarastas svoris rizikingai veikia mūsų sveikatą ir išvaizdą. Ir mielosios, dieta nėra tolygi badui. Nereikia ir tuo labiau negalima savęs sekinti. Kiekvienas organizmas per dieną turi gauti tam tikrų medžiagų, atsakingų už sklandžius organizmo procesus, kurie taip pat atsispindi jūsų išorėje. Todėl, racionali dieta yra kur kas pranašesnė už badavimą ištisą savaitę. Rezultatai bus kur kas geresni, jei mitybą derinsite su treniruočių programa. Tačiau ir čia vertėtų prisiminti posakį: „ Neskubėk ir būsi pirmas“. Per greitai prarastas svoris mitybos ar sporto dėka neleidžia odai palaipsniui atsistatyti. Ją reikia tolygiai stiprinti. Todėl čia laikas yra jūsų geriausias tarpininkas. Išvada: maži žingsneliai – puikūs rezultatai.
  2. Kai krenta svoris, ar ypatingai po nėštumo suglemba oda, jūsų geriausiu draugu neabejotinai turi tapti strangrinamieji losjonai. Ieškokite produktų, kurių sudėtyje yra gausu augalinių ingredientų, alavijo bei A ir E vitaminų. Tai svarbiausi stangrinamojo losjono sudedamieji elementai, skatinantys kolageno ir elastino gamybą jūsų odoje.
  3. Jei norite ilgiau išlaikyti elastingą odą, ypač jei Jums yra svarbus kaklo odos stangrinimas, kuo mažiau būkite saulėje ir venkite karšto bei chloruoto vandens. Ne mažiau odai kenkia apsilankymai soliariume. Bandykite kuo mažiau kepinti ar dirginti odą kenksmingame vandenyje. Tai ypač ją išsausina. Tuo labiau, jei bandote susigrąžinti prarastas formas, saulės vonios turėtų tapti retenybe jūsų kasdienybėje.
  4. Dar viena puiki išeitis yra kūno šveitikliai. Jie skatina kraujotaką bei veikia kaip atpalaiduojanti priemonė. Pabandykite šią priemonę naudoti bent porą kartų per savaitę ir pamažu pastebėsite kaip kinta jūsų odos būklė. Ypač tai padeda jei Jums yra aktualus veido odos stangrinimas.
  5. Ne mažiau maloni priemonė yra kūno masažas. Galbūt skamba keistokai, kad elementarus odos spaudinėjimas ir glostymas gali padėti sustangrinti odą. Tačiau yra nemažai moterų, teigiančių, kad būtent tai joms sugrąžino jaunatviškai atrodančią odą. Taip pat čia vertėtų paminėti jūros dumblių procedūras. Jei turite galimybę pasilepinti šiuo malonumu, būtinai palepinkite save šia SPA teikiama procedūra, kuri be to žada padėti sustangrinti odą. Bet, turėkite omenyje, kad tai turi būti atliekama periodiškai.
  6. Jei trokštate kuo greičiau sustangrinti odą, turėtumėte būtinai pradėti lankyti jogą. Tai ne tik puikiausias būdas atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos, sulieknėti, tapti lankstesne, bet ir efektyvi priemonė kaip odos stangrinimas namų sąlygomis. Čiupkite savo geriausią draugę į parankę ir praleiskite laiką visapusiškai naudingai veikiančioje veikloje.
  7. Nepamirškite, kad odai ypač didelės įtakos turi vanduo. Per dieną yra rekomenduojama išgerti 2,5l vandens. Daugelis moterų neatsižvelgia į vandens būtinybę organizmui ir dėl to iškyla tokių problemų, kaip odos išsausėjimas, aknė, sunkiau susidorojama su odos stangrinimu. Taip pat nepamirškite valgyti šviežių daržovių ir vaisių, kuriuose gausu jūsų odai naudingų vitaminų.
  8. Jei bandote atstatyti odą po nėštumo ar per greito svorio netekimo, išbandykite ne mažiau veiksmingą priemonę – migdolų aliejų. Tepkite vos vieną šaukštelį ant savo pilvelio kasnakt ir laikui bėgant pastebėsite, kaip švelnėja ir stangrėja jūsų oda.
  9. Ir pabaigai, bėgiojimas – nemokama bei labai efektyvi priemonė palaikyti stangrią odą. Nerasite geresnio būdo trumpam pabėgti nuo kasdienybės rūpesčių nei individuali treniruotė su savimi. Pabėkite trumpam krosiukui ir pamatysite su kokia jėgų gausa kibsite į darbus ir tuo pačiu galėsite džiaugtis pagerėjusia išvaizda.

Prenumeruok ir laimėk 50 € Namanijos dovanų koponą!

Mėnesio laimėtoja renkame atsitiktiniu būdu ir informuojame asmeniškai.

Nemokamas siuntimas

Visiems užsakymams virš 30€

Greitas

Užsakymų paruošimas

30 dienų

Pinigų grąžinimas

Asmens duomenų

Apsauga